VruchtbaarheidsCalulator.nl


Voorbehoedsmiddelen


Voorbehoedsmiddelen voorkomen het ontstaan van een zwangerschap. I.p.v. voorbehoedesmiddelen spreken we ook wel over anticonceptie. Voorbehoedsmiddelen worden gebruikt tijdens het vrijen, als er sprake is van het binnendringen (penetratie) van de penis in de vagina. Als je dus met elkaar 'naar bed gaat' en je wilt niet zwanger worden dan moet je een voorbehoedsmiddel gebruiken.

Van alle voorbehoedsmiddelen beschermen alleen condooms tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (s.o.a's), ook wel geslachtsziekten genoemd.

Goeie tips


Om de kans op een zwangerschap te vergroten zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Je kunt ovulatietesten gaan gebruiken maar je kunt ook gaan temperaturen. Deze methode is geschikt om je eisprong te gaan voorspellen en je cyclus te leren kennen. Op het forum van Zwangerschapspagina lees je meer over temperaturen en kun je meekletsen met andere vrouwen die daar hun temperatuurkaartjes plaatsen.

Conceive Plus

Conceive Plus™ is een wetenschappelijk ontwikkeld glijmiddel dat u op weg helpt bij het zwanger worden.

Conceive Plus™ bevat als enige Calcium en Magnesium ionen die samengesteld zijn om het vruchtbare vaginale vocht en het sperma zo na te bootsen dat er een natuurlijke vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving ontstaat.

Een glijmiddel waarmee u de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van de zaadcellen verhoogt, de levensvatbaarheid van de eicel en het vasthechten van het sperma aan de eicel bevordert.

10-15 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan te brengen, zodat het middel zich door de gehele vagina kan verspreiden.

U ontvangt applicators voor eenmalig gebruik.

Conceive Plus Bestellen

Bestel via Amazon.de in het Duits, maar je betaalt dan geen verzendkosten